بررسی‌ میزان‌ استفاده‌ اعضای‌ هیأت‌ علمی‌ دانشگاههای‌ خلیج‌ فارس‌ و علوم‌ پزشکی‌ بوشهر از اینترنت‌ با توجه‌ به‌ عواملی‌ مانند، جنس‌، سابقه‌ تدریس‌، درجه‌ و مرتبه‌ علمی‌ - زهیر حیاتی‌; زهرا شریف‌پور (Shahid Chamran University of Ahvaz, 2004)
هدف‌ این‌ مقاله‌ بررسی‌ میزان‌ استفاده‌ از اینترنت‌ در دانشگاههای‌ خلیج‌ فارس‌ و علوم‌ پزشکی‌ بوشهر با توجه‌ به‌ متغیرهائی‌ مانند جنسیت‌، سابقه‌ تدریس‌، درجه‌ و مرتبه‌ علمی‌ می‌باشد. بررسی‌ عوامل‌ مذکور می‌تواند شاخصهائی‌ را در اختیار مدیران‌ دو دانشگاه‌ قرار دهد تا با توجه‌ به‌ آنها ابزار و شرایطی‌ را فراهم‌ نمایند تا از سرمایه‌ گذاریها و تلاشهای‌ به‌ عمل‌ آمده‌ در زیر ساختهای‌ اطلاعاتی‌ بهتر استفاده‌ شود. برای‌ انجام‌ این‌ بررسی‌ 4 سؤال‌ که‌ جنبه‌های‌ مختلف‌ تحقیق‌ را در برداشتند مطرح‌ گردید. برای‌ پاسخ‌ به‌ سؤالات‌ از روش‌ تحقیق‌ پیمایشی‌ از پرسشنامه‌ استفاده‌ شد. نتایج‌ تحقیق‌ نشان‌ داد که‌ به‌ جز تفاوت‌ موجود در میزان‌ استفاده‌ زنان‌ و مردان‌ عضو هیأت‌ علمی‌ از اینترنت‌ در دانشگاه‌ خلیج‌ فارس‌ در بقیه‌ موارد تفاوتی‌ میان‌ میزان‌ استفاده‌ با توجه‌ به‌ متغیرهای‌ مورد نظر در دو دانشگاه‌ وجود ندارد. نتیجه‌ کلی‌ حاکی‌ از آن‌ است‌ که‌ میزان‌ استفاده‌ از اینترنت‌ در هر دو دانشگاه‌ با توجه‌ به‌ مدت‌ زمانی‌ که‌ به‌ این‌ کار اختصاص‌ داده‌ می‌شود و دفعات‌ استفاده‌ پائین‌ است‌ ولی‌ تمایل‌ به‌ افزایش‌ میزان‌ استفاده‌ در میان‌ اعضای‌ هیأت‌ علمی‌ بالا می‌باشد.