ارائه مدل هوش رقابتی با تببین نقش آموزش مجازی در پزشکان عضو هیئت علمی خراسان رضوی - حجت جعفری; نگین جباری; کیومرث نیازآذری (Ahvaz Jundishapur University of Medical Sciences, 2021)
هدف از پژوهش حاضر ارائه مدل هوش رقابتی با تببین نقش آموزش مجازی در پزشکان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بود. روش پژوهش حاضر از منظر هدف کاربردی و از منظر جمع آوری داده ها کیفی بود. جامعه آماری در این پژوهش، پزشکان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بودند که تعداد آنها 15 نفر بود. نمونه آماری به صورت هدفمند و بر اساس اشباع داده ها تعیین شد. مبانی نظری در این پژوهش با استفاده از منابع کتابخانه‌ای جمع‌آوری گشت. در این تحقیق با استفاده از روش استراوس و کوربین در نظریه گراند تئوری و با استفاده از پرسشنامه و مصاحبه تجزیه و تحلیل صورت گرفت. یافته ها نشان داد ابعاد هوش رقابتی شامل آگاهی تجاری، آگاهی از وضعیت رقبا، آگاهی فناوری و تکنیکی و آگاهی راهبردی و اجتماعی بودند. همچنین صرفه‌جویی زمان، مکان، اقتصادی و رعایت مسائل بهداشتی همگی از مواردی بود که در زمینه آموزش مجازی قادر است به اساتید کمک شایان توجهی کند. نتایج پژوهش نشان داد که آموزش مجازی بر ابعاد هوش رقابتی شامل برنامه‌ریزی و تمرکز بر رقابت، جمع‌آوری داده‌ها، تحلیل اطلاعات، انتقال نتایج، مراحل فرآیند و ساخت تاثیرگذار است.