Інформаційно-аналітична компетентність майбутніх лікарів: критерії, показники та рівні сформованості - Наталія Лобач (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Лобач Н. В. Інформаційно-аналітична компетентність майбутніх лікарів: критерії, показники та рівні сформованості. У статті розглядається поняття та структура інформаційно-аналітичної компетентності майбутніх лікарів, розкрито зміст поняття «критерій», визначені критерії, рівні та показники сформованості зазначеної компетентності в освітньому середовищі вищого медичного навчального закладу.