Роль початкового етапу в навчаннi iноземної мови в середнiй школi - Олександр Дрогайцев (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Дрогайцев О. I. Роль початкового етапу в навчаннi iноземної мови в середнiй школi. У статтi розглядається особлива роль початкового етапу в навчаннi iноземної мови в середнiй школi, підкреслюється пряма залежність успiшностi в iноземнiй мовi від рівня комунікативного розвитку дитини в рiднiй мовi, звертається увага на прийоми оволодiння іноземною мовою на початковому етапi навчання.