Моніторинг соціально-економічної ситуації у сфері фізичної культури й спорту - Дук Вікторія (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
Працівники управлінь сфери фізичної культури й спорту відчувають потребу в глибоких знаннях теорії та практики маркетингових досліджень. Розвиток маркетингу характеризується підвищенням ролі проведення моніторингу, результати якого стають вагомими в процесі прийняття управлінських рішень. Завдання дослідження - провести аналіз на основі анкетування працівників організацій державного управління фізичною культурою й спортом у Волинській області. Методом контент-аналізу проведено узагальнення на основі анкетування. Опитування працівників управлінь із питань фізичної культури й спорту Луцької міської ради, Волинської облдержадміністрації, Волинського обласного центру фізичного здоров'я «Спорт для всіх» та Волинській ОДЮСШ дав змогу виявити проблеми та проаналізувати ситуацію щодо заданих експертам запитань. Проведене дослідження свідчить про потребу широкого використання моніторингу у сфері фізичної культури й спорту з урахуванням ситуації функціонування фізкультурно-спортивних організацій.