Психолого-педагогічні основи розвитку зв'язного мовлення молодших школярів - Наталія Савчук (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2012)
У статті розкрито сутність зв'язного мовлення молодших школярів, окреслено психолого-педагогічні основи розвитку зв'язного мовлення учнів початкової школи.