Środki wspomagające w treningu siłowym - Konrad Kraszewski (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті розглянуто питання правильної дієти, якої потрібно дотримуватися спортсменам силових дисциплін (штанга, боротьба). Багато з них уживають гормональні препарати, які негативно впливають на організм спортсмена й повинні бути заборонені в тренувальному процесі.