بررسی وضعیت خستگی هیجانی و هراس اجتماعی ناشی از شیوع ویروس کویید-19 در میان ورزشکاران حرفه ای (نمونه موردی: رشته دو و میدانی) - مهدی محبوبی جوقان; روح الله عسگری; کبریا اقبالی; صدیقه افلاطون (Sport Sciences Research Institute, 2020)
ژوهش حاضر با هدف بررسی وضعیت خستگی هیجانی و هراس اجتماعی ناشی از شیوع ویروس کویید-19 در میان ورزشکاران حرفه ای (نمونة موردی: رشتة دو و میدانی) انجام گردید. روش پژوهش توصیفی و جامعة آماری شامل تمامی ورزشکاران حرفه ای دو و میدانی زن و مرد ایران در ردة سنی بزرگسالان بود. ابزار پژوهش شامل دو پرسشنامة خستگیهیجانی چن و همکاران (2019) و هراس اجتماعی کانور و همکاران (2000) بود. روایی این پرسش نامه با بررسی نظرات خبرگان و پایایی این پرسشنامه با توجه به محاسبة آلفای کرونباخ مورد بررسی و تأیید قرار گرفت. نتایج نشان داد میزان خستگی هیجانی ناشی از شیوع ویروس کویید-19 در میان نمونه های پژوهش در وضعیت بالا قرار دارد (41/3= نمرة کلی). نتایج همچنین نشان داد میزان هراس اجتماعی ناشی از ویروس کویید-19 در نمونه های پژوهش در وضعیت هراس اجتماعی شدید قرار دارد (2/53=نمره کلی). نتایج همچنین نشان داد بین وضعیت خستگی هیجانی و هراس اجتماعی ناشی از شیوع ویروس کویید-19 پیرامون ویژگی های جمعیت شناختی تفاوت معناداری وجود دارد.