Формування творчих здібностей учнів засобами нових педагогічних технологій - О. А. Пермяков; Н. І. Зеленкова; Л. В. Бурман (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Пермяков О. А., Зеленкова Н.І., Бурман Л.В. Формування творчих здібностей учнів засобами нових педагогічних технологій. У статті розглянуто тлумачення понять «здібності», «педагогічні технології», проаналізовано зміст творчих здібностей учнів, визначено основні шляхи їх формування засобами нових педагогічних технологій.