نامه به سردبیر: تلفن همراه: ابزاری مؤثر در ارتباط یا آموزش درس آناتومی؟ - وحید بیاتی; لیلا رهبان; مهدیه بیاتی; الب ارسلان منظمی; محمد شفیعی; البرز جفایی سوق (Ahvaz Jundishapur University of Medical Sciences, 2016)
از دیرباز، اغلب آناتومیستها برای تدریس درس آناتومی از جسد انسان، اطلس و سخنرانی به عنوان رویکردهای کارآمد تدریس آناتومی بهره می جستند)کاویانی، 2014 (. تلفن همراه به عنوان یک وسیلهی ارتباطی، تسهیلاتی را در امر ارتباطات ایجاد کرده است، اما بسیاری از والدین و یا حتی مدرسان دانشگاه، نگران استفاده از این وسیله در سر کلاس و حواس پرتی های متعاقب آن میباشند. از طرفی، نسل جوان و به ویژه دانشجویان تمایل زیادی به شنیدن یا مشاهدهی فایل های چند رسانه ای با این وسیله دارند )لوئیس، 2013 (. از آنجایی که امروزه تقریباً تمام دانشجویان دارای یک تلفن همراه هستند، میتوان نقش این وسیله را در پیشبردآموزش و یادگیری درس آناتومی مورد بررسی قرار داد. لذا در مطالعه ی حاضر برای اولین بار نقش تلفن همراه وفیلم های آموزشی کوتاه مدت آناتومی در بهبود یادگیری این درس در بین دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جند یشاپور اهواز و دانشگاه علوم پزشکی آبادان مورد بررسی قرار گرفت