ФОРМУВАННЯ В СТУДЕНТІВ УМІНЬ І НАВИЧОК ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЗАЄМОДІЇ - S.M. Amelina (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2011)
У статті розглядається проблема, шляхи та засоби формування умінь та навичок інтелектуальної взаємодії.