منابع استرس حاد کشتی‌گیران ماهر و نخبه (Sport Sciences Research Institute, 2014)
هدف اصلی این پژوهش، مطالعه‌ی منابع استرس حاد کشتیگیران نخبه و ماهر بود. به این منظور از 210 نفر کشتیگیر (در دو گروه 105 نفری نخبه و ماهر، به‌ترتیب با 7/4±9/24 و 9/4±6/23سال سن) که به‌صورت داوطلب در این پژوهش شرکت کرده‌بودند، خواسته‌شد پرسش‌نامه‌ی منابع استرس حاد کشتی (SASWQ) را تکمیل کنند. یافتههای به‌دست‌آمده از آزمون                تحلیل واریانس چند‌متغیره نشان داد که مقادیر عاملهای استرسزای اجرای مهارت،          ارزیابی، جو رقابتی، انجام اشتباه، انتظارات، فشار زمانی، آسیب و شرایط محیطی در میان    کشتیگیران ماهر به نسبت کشتی‌گیران نخبه، به‌طور معناداری بیشتر است (P≤0.05)F(8,209)=3.289,P=0.001,PartialȠ2=0.997) نتایج نشان‌دهنده‌ی این است که کشتیگیران ماهر نسبت به کشتی‌گیران نخبه بخش اعظم انرژی خود را برای مقابله با فشار روانی ناشی از منابع استرس حاد اختصاص میدهند؛ در حالی که کشتی‌گیران نخبه با گرفتن فاصله‌ی روان‌شناختی از منبع استرس حاد، احتمال موفقیت ورزشی خود را افزایش می‌دهند.