ПІДПРИЄМНИЦЬКА КОМПЕТЕНТНІСТЬ У НАУКОВИХ РЕЦЕПЦІЯХ ВЧЕНИХ - О. Шеліган (Borys Grinchenko Kyiv Metropolitan University, 2019)
У статті розглядаються різні підходи до визначення підприємницької компетентності, проана- лізовано визначення «компетентність» та «підприємництво» як двох різних понять, висунуто своє авторське бачення. Проаналізована структура підприємницької компетентності. Виділено такі її компоненти: мотиваційний, когнітивний, діяльнісний та особистісний.