Духовні цінності майбутніх учителів фізичної культури - Наталія Іщук (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті подано результати дослідження духовних цінностей у майбутніх вчителів фізичної культури. З'ясовано, що в опитаних студентів змінилися духовні цінності з вибором професії.