Una revisió de les tendències contemporànies en avaluació en l'educació superior - Sally Brown (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, Universitat de València, 2015)
L'avaluació en té un gran importància, i contribueix significativament a l'aprenentatge dels estudiants, especialment quan està dissenyada per a ser adequada al seu propòsit, quan és autèntica i està centrada en la integració de l'avaluació amb l'aprenentatge (el que comunament és denomina avaluació per l'aprenentatge). Sobre la base de de bones pràctiques internacionals, aquest article proposa dotze tendències actuals d'avaluació i deu principis per assolir bones pràctiques, al temps que reconeix que aquest és un camp en constant evolució, que continuarà sent un repte per als acadèmics que s'impliquen en l'avaluació.