STRUCTURA BUNĂSTĂRII PSIHOLOGICE LA STUDENŢI - USM ADMIN (Moldova State University, 2017)
În articol este studiată bunăstarea psihologică la studenți, sunt prezentate abordările subiective şi obiective ale acesteia, fiind conturat rolul bunăstării psihologice în activităţile profesionale. Datele cercetării prezentate vizează componentele structurale ale bunăstării psihologice la studenţii cu profil umanistic. Cuvinte-cheie: bunăstare psihologică, activitate profesională, psihologia sănătăţii, competenţe personale.