Prostredie vyučovania náboženskej výchovy - P. Tománek (Czech Pedagogical Society, 2007)
V príspevku sa zaoberáme problematikou prostredia náboženskej výchovy. Zameriavame sa na rodinu, farnosť, školu a spoločenstvo. Ďalej reflektujeme rôzne detské predstavy o Bohu, dotýkame sa fenoménu výchovy a viery v živote dnešného človeka.