Сучасні підходи до професійної підготовки вчителя початкової школи - Ірина Казанжи (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Казанжи І. В. Сучасні підходи до професійної підготовки вчителя початкової школи. У статті проаналізовано сучасні підходи до професійної підготовки майбутніх учителів початкових класів, визначено умови модернізації підготовки вчителя початкової школи в системі вищої педагогічної освіти.