Zkvalitňování souvislé pedagogické praxe vysokoškolských studentů - A. Javorskij (Czech Pedagogical Society, 2005)
Příspěvek pojednává o budování systému souvislé pedagogické praxe na univerzitě. Zdůrazňuje význam spojení teorie a praxe pro efektivní utváření a upevňování dovedností a návyků nezbytných pro učitele.