ПІДХОДИ ДО МІЖКУЛЬТУРНОГО ВИХОВАННЯ ТА НАВЧАННЯ У НІМЕЧЧИНІ В УМОВАХ ІНТЕГРАЦІЇ - V.A. Hamanyuk (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2011)
У статі досліджуються проблема міжкультурного виховання та навчання у Німеччині на тлі потужних інтеграційних процесів та міграції населення.