Les competències digitals dels futurs docents. Una anàlisi amb estudiants de Magisteri d'Educació Infantil de la Universitat d'Alacant - Rosabel Roig Vila; Ana María Pascual Luna (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, Universitat de València, 2012)
En el present treball desenvolupem l'estudi descritptiu realitzat sobre les competències digitals en alumnes de Magisteri d'Educació Infantil de la Universitat d'Alacant. L'objectiu de l'estudi ha estat conèixer les competències digitals pel que fa a l'ús i domini de les TIC per part de futurs docents. Com a eina de recollida de dades, hem fet servir el qüestionari validat per Guzmán (2008) Utilización de las Tecnologías de la Información y la Comunicación [TIC] en estudiantes universitarios. Els resultats obtinguts mostren un bon nivell d'ús i un bon domini de les eines de les TIC i, alhora, un bon domini en la competència digital.