MOTIVATION IN FOREIGN LANGUAGE ACQUISITION - USM ADMIN (Moldova State University, 2015)
MOTIVAREA ÎN ACHIZIŢIA UNEI LIMBI STRĂINE În articol este abordată problema privind însuşirea unei limbi străine şi rolul unui profesor în atingerea obiectivu- lui respectiv. Atenţia principală este acordată motivaţiei şi strategiilor de încurajare a studenţilor să studieze limba în mod plăcut şi productiv. Cuvinte-cheie: motivaţie instrumentală, motivare integratoare, declanşare, achiziţie, persistenţă.