Vorlíček, R.: Jak se daří inkluzi u nás a na Slovensku: Pohled do konkrétních základních škol - Dominik Dvořák (Karolinum Press, 2020)
Book review: VORLÍČEK, R. Jak se daří inkluzi u nás a na Slovensku: Pohled do konkrétních základních škol. Červený Kostelec: Pavel Mervart, 2019, 322 s.