Виховання інтелектуальної культури обдарованих дітей: теоретичний аспект - Т. О. Спірткова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2011)
Стаття присвячена проблемі формування інтелектуальної культури обдарованих дітей. У статті чітко окреслено шляхи професійної діяльності вчителя у виховання інтелектуальної культури дітей.