48 ANGAJAREA ÎN CÂMPUL MUNCII A ABSOLVENŢILOR UNIVERSITARI VERSUS CERINŢELE ANGAJATORILOR - USM ADMIN (Moldova State University, 2014)
În anul de studii 2012-2013 Centrul de Cercetare "Ştiinţe educaţionale şi socioumanistice" a realizat sondajul cu pri- vire la inserţia pe piaţa muncii a studenţilor şi masteranzilor din anii terminali. Au fost chestionate 448 persoane. În arti- colul de faţă propunem o analiză cantitativă şi calitativă a răspunsurilor respondenţilor (profilul socioumanist) privind importanţa unor factori la angajarea în câmpul muncii. Cuvinte-cheie: absolvent, angajator, personalitate, piaţa muncii.