Inspira 3 2013 - Ann-Chatrin Linqvist Leonardsen (Cappelen Damm Akademisk NOASP, 2013)
Dette er en fulltekst av tidsskriftet Inspira nummer 3, 2013. Merk at tidsskriftet publiseres av Cappelen Damm Akademisk fra og med 15. januar 2021. Tidsskriftet ble godkjent som vitenskapelig publiseringskanal i november 2018. Innhold Leder: Marit og Sigbjørn Innledning av generell anestesi til ikke-fastende barn: Maria Blomberg "Med hjertet på rett plass": Ellen Lunde Oppfølgingssamtale - et obligatorisk tilbud for intensivpasienten som har mottatt dagbok?: Alette H. Svellingen Intensivsykepleie mot fremtiden: Anne Mette Nygaard ALNSF - nytt NSFLIS - nytt