Информација о научно-стручној конференцији - Draženko Jorgić (Pedagogical society of the Republic of Srpska, 2021)
У понедјељак 16. децембра 2019. године од 11 часова у амфитеатру Филозофског факултета Универзитета у Бањој Луци одржана је научно-стручна конференција под називом "ПЕДАГОГИЈА - ИНФОРМАЦИОНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ - ОБРАЗОВАЊЕ". Поред еминентних предавача на овој конференцији је учешће узело преко 100 учесника, углавном педагога из Републике Српскe.