Manželská setkání jako podpora vztahu - zkušenosti účastníků - Markéta Vavrlová; Marcela Fojtíková Roubalová (Paidagogos - Society For Philosophy, Theory and Praxis of Education, 2023)
Příspěvek pojednává o kurzu Manželská setkání, o jeho účelu a průběhu. Výzkumné šetření si klade za hlavní cíl analyzovat zkušenosti účastníků tohoto kurzu. Dalším cílem výzkumného šetření je zjistit jaký přínos kurzu účastníci vnímají v různých oblastech svého života, co je motivuje k účasti a jaká negativa u kurzu vnímají.