Творча особистість як цілісна людська індивідуальність в умовах компетентнісної освіти - Оксана Василівна Мироненко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2016)
Мироненко О. В. Творча особистість як цілісна людська індивідуальність в умовах компетентнісної освіти. У статті аналізуються, порівнюються та зіставляються такі наукові феномени: як «компетентність», «компетенція», «комунікативна компетенція», «мовна компетенція», уточнюється сутність використовуваних дефініцій у контексті компетентнісного підходу. Автор конкретизує творчу особистість як цілісну людську індивідуальність.