ОРГАНІЗАТОРСЬКА ПЕДАГОГІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ ТА ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ДО ВИХОВНОЇ РОБОТИ В ЛІТНІХ ДИТЯЧИХ ОЗДОРОВЧИХ ТАБОРАХ - О. М. Голоденко; С. М. Голоденко; М. М. Голоденко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2011)
У статті розглядаються організаційні основи педагогічної діяльності у літньому оздоровчому таборі.