Anàlisi del moviment de coets d'aigua - Basili Martínez Espinet (Universitat Autònoma de Barcelona, 2009)
S'estudia el moviment d'un coet d'aigua a partir de la seu enregistrament en vídeo i s'analitza matemàticament la seva trajectòria per establir-ne les característiques.