Вплив фізичних навантажень на зміни електрокардіологічних і гематологічних показників у тренованих і нетренованих спортсменів - Юрій Валецький; Руслана Валецька; Омелян Петрик (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
Наведено результати досліджень електрокардіологічних показників і гематологічні зміни, які виявляють ся під час інтенсивної тренувальної роботи тренованих і нетренованих спортсменів різних видів спорту, що можуть допомогти виявити ступінь тренованості.