ПОЛІКУЛЬТУРНИЙ ВИМІР СОЦІАЛІЗАЦІЇ ДІТЕЙ У ЗАХІДНОУКРАЇНСЬКОМУ РЕГІОНІ - Volodymyr Kostiv (Vasyl Stefanyk Precarpathian National University, 2017)
У статті обґрунтовується взаємозв'язок соціалізації та культури особистості.Ключові слова: культура, соціалізація, культура особистості.