ПСИХОЛОГІЧНІ ЗАКОНОМІРНОСТІ ТА МЕХАНІЗМИ РОЗВИТКУ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ У СИСТЕМІ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ - Валерія Робертівна Міляєва (Borys Grinchenko Kyiv Metropolitan University, 2015)
У публікації актуалізовано проблему розвитку професійної компетентності державних службовців у системі підвищення кваліфікації. Авторами обґрунтовано основні методологічні підходи до аналізу досліджуваної проблеми і визначено базові поняття. У статті презентовано результати теоретичного пошуку та їх експериментальне підтвердження, з'ясовано специфіку діагностики психологічних закономірностей та механізмів розвитку професійної компетентності державних службовців.