La física al servei de l'esport - Pol Gimeno; Xavier Peribañez; Julià Hinojosa (Universitat Autònoma de Barcelona, 2013)
En aquest article s'exposa part del nostre treball de recerca de 2n de batxillerat en el que mostrem com la millora de la tècnica és fonamental per reduir el temps d'una cursa de na-tació. Per mostrar-ho ens basem en l'estudi cinemàtic d'un nedador abans i després d'entrenar la tècnica. Els resultats obtinguts mitjançant el tractament de vídeos mostra la millora gràficament i de forma indiscutible.