Стимулювання інтересу студентів економічних спеціальностей до вивчення іноземної мови - І. С. Делик (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Делик І. С. Стимулювання інтересу студентів економічних спеціальностей до вивчення іноземної мови. У статті обґрунтовано доцільність звернення до мотиваційної сфери студентів через запровадження спеціальних методів задля стимулювання стійкого пізнавального інтересу до навчання іноземної мови.