Формування графічної компетентності молодших спеціалістів через технології дистанційного навчання - Ірина Воронцова; Володимир Лук'янець; Любов Шумська (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Воронцова І. В., Лук'янець В. Д., Шумська Л. П. Формування графічної компетентності молодших спеціалістів через технології дистанційного навчання. У статті розкрито теоретико-методичні основи організації дистанційного навчання як одного із вагомих чинників педагогічної взаємодії викладача і студента. Проаналізовано дидактичні можливості дистанційного курсу з креслення у формуванні графічної  компетентності молодших спеціалістів.