Організованість як одна з головних професійно важливих якостей медичного працівника - І. І. Черемісова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Черемісова І. І. Організованість як одна з головних професійно важливих якостей медичного працівника. У статі розглянуто професійно важливі якості медичного працівника, визначено ці якості. Розкрито суть і зміст професійних якостей медичного працівника.