Дві стратегії дослідження діалогу в українській психології - Геннадій Віталійович Дьяконов (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Дьяконов Г. В. Дві стратегії дослідження діалогу в українській психології. У статті розкриваються дві стратегії дослідження діалогу в українській психологічній науці: діяльнісно-генетична (втілена у роботах представників наукової школи Г. Костюка) і поступково-онтологічна (реалізована в працях наукової школи В. Роменця).