Rodič ako člen interdisciplinárneho tímu v komplexnej podpore žiaka s ťažkým a viacnásobným postihnutím z pohľadu odborníkov - Jana Hrčová (The Bronislaw Markiewicz State Higher School of Technology and Economics in Jaroslaw, 2019)
Žiaci s ťažkým a viacnásobným postihnutím majú komplexné potreeby a preto pre ich efektívnu podporu je nevyhnutná tímová spolupráca odborníkov. Neodmysliteľnou súčasťou tímu by mali byť aj rodičia týchto žiakov. Predkladaný text sa zameriava práve na postavenie rodiča v tíme v rámci komplexnej podpory svojho dieťaťa, jeho prínos a vnímanie z pohľadu ostatných členov tímu. Prezentuje čiastkové výsledky kvalitatívneho výskumného šetrenia realizované prostredníctvom pološtrukturovaných rozhovorov zameraných na interdisciplinárnu spoluprácu.