ПАРТНЕРСЬКА ВЗАЄМОДІЯ ЯК УМОВА РОЗВИТКУ СУБ'ЄКТНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ - O.P. Kokhanova (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2022)
Розкрито основні особливості партнерської взаємодії в умовах вищої школи. Виділені характеристики партнерства як важливого феномену суб'єкт-суб'єктної взаємодії. Проаналізовано процесуальний аспект партнерської взаємодії. На конкретних прикладах показано зв'язок розвитку суб'єктності студента як необхідної якості майбутнього професіонала і встановлення партнерських взаємовідносин всіх суб'єктів навчальної діяльності. Визначено сприятливі умови для ефективної партнерської взаємодії викладачів і студентів - майбутніх педагогів.