High velocity gunshot wounds of the chest - B. T. le Roux (AOSIS, 1978)
Die effekte van misiele varieer met spoed en tipe, massa en vlugeienskappe. Nie slegs die grootte nie, maar die gepaardgaande skokgolwe en tydelike kavitasie veroorsaak letterlik ontploffende vernietiging van longweefsel.