Ortodontik tedavi öncesi hastaların ağız hijyenlerinin değerlendirilmesi - Fatma Böke; Çağrı Gazioğlu; Sevil Akkaya; Murat Akkaya (Ankara University, 2015)
Amaç: Bu çalışmada eğitim amacıyla ortodonti kliniklerinde tedaviye alınan hastaların tedavi öncesi periodontal sağlığının maksimum olmasının ne kadar gözetildiğinin retrospektif olarak değerlendirilmesi hedeflenmiştir