Wpływ zadań z zakresu orientacji i poradnictwa zawodowego realizowanych w szkole ponadgimnazjalnej na wybory edukacyjno-zawodowe studentów - Anna Suchorab (Uniwersytet Kazimierza Wielkiego, 2012)
W artykule ukazano, w oparciu o wyniki badań własnych, działania z zakresu orientacji i poradnictwa zawodowego, z których korzystali studenci w okresie nauki w szkole ponadgimnazjalnej. Przedstawiono także stopień, w jakim były one pomocne w wyborach edukacyjno-zawodowych.