Теоретичні знання як фактор становлення професійно компетентних фахівців з оздоровчої аеробіки - Сергій Синиця (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті зроблено порівняльний аналіз сформованості професійних знань студенток на основі застосування експериментальної програми "Спортивно-педагогічне вдосконалення (оздоровча аеробіка)" і вже існуючої програми "Спортивно-педагогічне вдосконалення (аеробіка)". Досліджується ефективність послідовності вивчення та засвоєння окремих тем курсу шляхом виконання студентками тестових завдань.