Inspira 2 2016 - Ann-Chatrin Linqvist Leonardsen (Cappelen Damm Akademisk NOASP, 2016)
Dette er en fulltekst av tidsskriftet Inspira nummer 2, 2016. Merk at tidsskriftet publiseres av Cappelen Damm Akademisk fra og med 15. januar 2021. Tidsskriftet ble godkjent som vitenskapelig publiseringskanal i november 2018. Innhold Leder: Therese og Sigbjørn Hvor dypt kan vi synke? - om anestesi og anestesidybde hos eldre pasienter: Ingunn Bøyesen Vala og Marit Fritheim Intra-abdominal hypertensjon - en medisinsk algoritme: Anne Lise Vorkinn og Laila Nielsen Barneanestesikurset i Tromsø: Sylvin Thomassen Organdonasjon - ivaretakelse av pårørende til organdonor: Guro Lesjø Lilleengen og Åse Sigrid Torp ALNSF Hedmark arrangerte akuttmedisinsk vinterkurs: Aina Bjørsrud Aktivitetskalender ALNSF - nytt NSFLIS - nytt