بررسی روایی و اعتبار نسخه فارسی آزمون واژه‌یابی ویرایش دوم در كودكان 6-4 ساله طبيعي مهد كودك‌هاي شهر اصفهان: فرم پیش دبستانی - Mansoureh Pirmoradian; Nahid Baharloui; Ahmad Salehi; Alireza Taheri; Leila Ghasisin (Vesnu Publications, 2012)
--