Оцінка функціонального стану організму студентів зі сколіозом II-III ступенів під час занять на профілакторі Євмінова - Оксана Дубчук (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті проаналізовано літературні джерела з питань етіології, патогенезу та методів лікування сколіозу II-III ступенів. Досліджено ефективність застосування лікувальної фізкультури на профілакторі Євмінова та її вплив на рівень фізичної працездатності й показники фізичного стану при сколіозі II- III ступенів у студентів групи фізичної реабілітації вищого навчального закладу.