PROIECTAREA DIDACTICĂ - O CONDIȚIE ESENȚIALĂ ÎN EFICIENTIZAREA PROCESULUI EDUCAȚIONAL ÎN INSTITUȚIA EXTRAȘCOLARĂ - USM ADMIN (Moldova State University, 2018)
În acest articol ne-am propus să prezentăm unele condiţii, elemente structurale şi operaţii didactice, care stau la baza proiectării pedagogice. Evidențierea operațiilor și acțiunilor pe care trebuie să le ia în considerare cadrul didactic în proiectarea pedagogică va constitui o condiție esențială în eficientizarea procesului educațional în instituția de învățământ extrașcolar. Cuvinte-cheie: proiectare didactică, activitate, proces, condiţie, elemente structurale, operaţii didactice, rezultat.