Observačná mikroanalýza jako prostriedok reflexie pedagogickej činnosti - I. Kovalčíková (Czech Pedagogical Society, 2006)
V príspevku prezentujeme výsledky observačnej mikroanalýzy dvoch modelov primárnej edukácie - transmisívne orientovaného a zážitkovo orientovaného.